ako obnoviť stratené číslo IMEI na telefóne s Androidom

V niektorých prípadoch môže dôjsť k strate čísla IMEI na vašom mobilnom telefóne! Preto vám chce spoločnosť ApkVenue povedať, ako obnoviť stratené číslo IMEI na mobilnom telefóne s Androidom.

Ak často pracujete s mobilnými telefónmi alebo máte rozsiahly prehľad o mobilných technológiách, viete, čo to je IMEI. Ak však neviete, čo je IMEI a čo robí, prečítajte si najskôr tento článok: Toto je funkcia čísla IMEI a ako ho vidieť. V niektorých prípadoch môže dôjsť k strate čísla IMEI na vašom mobilnom telefóne! Preto vám chce spoločnosť ApkVenue povedať, ako obnoviť stratené číslo IMEI na mobilnom telefóne s Androidom.

  • 10 tajných kódov Android, ktoré musíte vedieť
  • Je IMEI vášho smartphonu v tomto zozname? Ak nie, je to falošné
  • Ako skontrolovať kvalitu smartphonu so systémom Android

Existuje niekoľko dôvodov, prečo môže dôjsť k strate vášho čísla IMEI. Napríklad váš telefón s Androidom má problémy bootloop po bytíupgrade, v-blesk, alebo až potom obnovenie výrobných nastavení alebo tvrdý reštart. Stratený IMEI môže spôsobiť, že funkcia telefónu na vašom mobilnom telefóne bude nepoužiteľná. Teraz, ak sa kód IMEI už stratil, je to spôsob, ako ho obnoviť.

Ako obnoviť stratené čísla IMEI na telefónoch Android

  • Zapíšte si číslo IMEI svojho mobilného telefónu so systémom Android. Ak si chcete skontrolovať číslo IMEI, môžete si prečítať článok: Ako zobraziť číslo IMEI na smartfónoch s Androidom, iPhone a iných čínskych smartfónoch.

  • Táto metóda vyžaduje prístup KOREŇ. Takže ak váš mobilný telefón nebolkoreň, najskôr si prečítajte nasledujúci článok: Jednoduché spôsoby rootovania všetkých typov systému Android bez použitia počítača.

  • Stiahnite a nainštalujte aplikáciu Emulátor terminálu na telefóne s Androidom.

Nástroje pre vývojárov aplikácií Jacka Palevicha STIAHNUŤ
  • Po nainštalovaní otvorte aplikáciu.

  • Po otvorení zadajte „su“, potom stlačte kláves Enter. Tento krok sa robí s cieľom požiadať o prístupové práva super užívateľ na telefóne s Androidom.

  • Zadajte nasledujúci príkaz a stlačte kláves Enter:

pre SIM 1:

echo 'AT + EGMR = 1,7, "vaše číslo IMEI"'> / dev / pttycmd1

pre SIM 2:

echo 'AT + EGMR = 1,7, "vaše číslo IMEI"'> / dev / pttycmd1

  • Hotovo, deh. Vaše číslo IMEI je späť na normálne hodnoty.

To je jeden zo spôsobov, ako obnoviť stratené číslo IMEI v telefóne s Androidom. Táto metóda je celkom ľahká a jedného dňa ju budete možno potrebovať. Ak máte informácie o praktickejšej metóde, informujte o tom Jaka v stĺpci komentovať pod áno!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found