ako zamykať a otvárať aplikácie tvárou

Používanie zámky obrazovky nestačí. Musíte tiež poskytnúť ďalšiu vrstvu zabezpečenia, konkrétne postupným zamykaním dôležitých aplikácií. Tu je príklad, ako zamknúť a otvoriť aplikácie tvárou.

Každá aplikácia nainštalovaná v smartfóne do nej samozrejme ukladá citlivé údaje. Ďalej aplikácie sociálnych médií, digitálne registre, bankovníctvo a ďalšie.

Používanie zámky obrazovky nestačí. Musíte tiež poskytnúť ďalšiu vrstvu zabezpečenia, a to mimochodom zamknite dôležité aplikácie jednu po druhej.

  • Ako otvoriť uzamknutú obrazovku systému Android pomocou protokolu E-KTP! To ešte nevieš, však?
  • Tu je príklad, ako automaticky zmeniť kód PIN zámku obrazovky
  • Skvelý spôsob odomknutia obrazovky pomocou gest rúk

Ako zamknúť aplikácie tvárou

Bojíte sa, že vás to bude obťažovať? ApkVenue má zábavný spôsob otvárania uzamknutých aplikácií. Nie s heslo, PIN alebo vzor, ale používaj svoju tvár. Chceš vedieť ako? Prečítajte si tento článok, kým nebude hotový.

Stiahnite si aplikáciu IObit Applock

Tím IObit Applock Antivírusové a bezpečnostné aplikácie STIAHNUŤ

IObit Applock je aplikácia, ktorá umožňuje zabezpečiť dôvernosť aplikácií, ktoré sú súkromné. Zamknutím určitých aplikácií buď pomocou vzoru, kódu PIN alebo Face Lock na základe umelej inteligencie.

ZOBRAZIŤ ČLÁNKY

Už sa nemusíte báť o osobné údaje vo svojom smartfóne, nemusíte sa báť ani osobných účtov, ktoré zvyčajne využívajú online transakcie, vďaka bezpečnostnej aplikácii od Tím IObit.

Ako otvárať aplikácie pomocou funkcie Face Lock

V aplikácii IObit Applock môžete zamknúť pomocou heslo rôzne, aby sa nedalo ľahko pokaziť. Jeden z nich Odomknutie tvárou ktorý dáva bezpečnostnému orgánu rozpoznať tvár vlastníka na otvorenie aplikácie. Tu je postup!

  • najprv Stiahnuť ▼ Aplikácia IObit Applock na JalanTikus.
  • Pri prvom otvorení aplikácie IObit Applock musíte nastaviť heslo vo forme vzoru alebo PIN. V prípade, že ste zabudli svoje heslo, môžete zadať e-mail.
  • Pre tých z vás, ktorí používajú Android 5.0 Lollipop alebo novší, musíte aktivovať povolenie v časti „Prístup k údajom o použití“. Kliknite na otvoriť práve dovnútra objaviť sa ktorý sa objaví a aktivujte „Povoliť prístup k použitiu“.
  • Teraz, keď môžete použiť IObit Applock, otvorte možnosť Face Lock.
  • Zaznamenajte si svoju tvár a sledujte šou. Potom vyberte aplikáciu, ktorú chcete uzamknúť.

Dobre! Zamykanie a otváranie aplikácií pomocou tváre je také ľahké. Zatiaľ bol proces otvárania dosť plynulý.

Aj keď sa niekedy nepodarí použiť funkciu Face Lock a musíte ju otvoriť pomocou PIN alebo vzoru, ktorý ste nastavili. Ďalej to vyskúšajte sami.

Prečítajte si tiež články o Aplikácia alebo píšem z Lukman Azis iné.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found