ako zistiť, kto číta skupinovú konverzáciu online

Nie je to nepríjemné, keď chatujete v skupinách, ale nájdu sa ľudia, ktorí práve čítajú? Nepripájajte sa k četu. Tentokrát vám ApkVenue poskytne spôsob, ako zistiť, kto čítal chat v skupine LINE.

O popularite programu LINE Messenger nemožno pochybovať. Počet ponúkaných nových funkcií chatovať na LINE nikdy nie je nuda. Pretože môžeme chatovať, volať a videohovory, chatovať spolu v skupinovom chate.

A čo viac, na LINE môžeme vytvárať skupiny chatovať ktorých členovia dosahujú 200 ľudí. Viete si predstaviť vzrušenie z pobytu s 200 ľuďmi? Zatiaľ čo samotný WhatsApp môže byť iba 100 ľudí. Okrem toho existuje veľa vecí, ktoré môžete poslať na LINE, ako aj mnoho ďalších zaujímavých funkcií. Aby bola skupina ešte vzrušujúcejšia, ApkVenue vám poskytne spôsob, ako zistiť, kto čítal chat v skupine LINE.

  • Ušetrite svoju pamäť Android pomocou aplikácie LINE Lite
  • Ako nainštalovať viac účtov LINE v systéme Android
  • Ako deaktivovať oznámenia o pozvánke na hru na LINE

Vedieť, kto číta chat v LINE skupinách

Vďaka možnosti pojať až 200 členov je isté, že v skupine LINE nebudú aktívni všetci. No, niekedy je nepríjemné, ak existujú ľudia, ktorí iba čítajú chatovať iba, ale nechcem na to odpovedať ani s nimi komunikovať. Chladný výraz je taký tichý čitateľ iba. Nakoniec sa určite budeme cítiť nepríjemne. Cítite sa špehovaní, však?

Aplikácie pre sociálne siete a zasielanie správ Naver STIAHNUŤ

Takže môžete povedať, kto je ten, kto sa stane tichý čitateľ, musíte vedieť, kto čítal chatovať v skupine LINE. No spôsob, ako zistiť, kto čítal chatovať v skupine LINE je to naozaj ľahké.

Použite LINE Lite

Ak chcete zistiť, kto čítal chatovať v skupine LINE môžete použiť LINE Lite. LINE Lite v skratke, toto je LINE aplikácia, ale s obmedzenými funkciami. ON LINE Lite nenájdete žiadne funkcie hovor a videohovor, časová os, obchod s nálepkami, tematický obchoda fotoalbumy; takže je ľahší. LINE Lite je zameraný iba na chat.

LINE Corporation Aplikácie pre sociálne siete a zasielanie správ STIAHNUŤ

Používaním LINE Lite ušetríte viac na svojej kvóte. A tiež váš Android šetrí viac RAM. No tak, stiahnite si LINE Lite z odkaz ktoré poskytla spoločnosť ApkVenue. Potom nainštalujte apk LINE Lite, ktorý ste si stiahli ako obvykle.

Po stiahnutí LINE Lite ste Prihlásiť sa pomocou svojho LINE účtu. Neskôr sa účet vo vašom LINE Messengeri automaticky vytvorí odhlásiť sa.

Ak chcete zistiť, kto čítal chatovať ste v skupine LINE, stačí do skupiny vstúpiť chatovať na LINE Lite. Potom chatovať ako zvyčajne.

Neskôr sa objaví počet ľudí, ktorí si prečítali chatovať my. Je napísaná kombináciou písmen a číslic, napríklad R 1. To znamená, že vašu správu prečítal jeden člen skupiny.

Kliknite prosím na článok R 1. Výsledok sa objaví, kto čítal chatovať ty si.

Jednoduché nie je spôsob, ako zistiť, kto čítal chatovať v tejto skupine? Je to len to, že musíte používať LINE Lite s jeho obmedzenými funkciami. Ak medzitým použijete aplikáciu LINE Messenger, získate veľa zábavných funkcií, ale nebudete vedieť, kto je kto tichý čitateľ v skupine LINE. Ktorý z nich si chcete zvoliť, LINE Messenger alebo LINE Lite?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found