ako používať aplikáciu Tik Tok je zábavné a zábavné

Tvrdíte, že existujú na rôznych sociálnych sieťach? Nie je to platné, ak ste nevyskúšali aplikáciu Tik Tok, ktorá nie je o nič menej vzrušujúca ako iné platformy. Tu je príklad, ako používať Tik Tok.

Rôzne platformy sociálnych médií dnes milujú takmer všetci, najmä používatelia smartfónov alebo gadgetov. Začať z Facebook, Instagram, Snapchat a ďalšie sociálne médiá zaujímavé vlastnosti. Teraz existuje ďalšia platforma, ktorá vám tiež nemôže chýbať.

On je TIK tak. Táto krátka sociálna aplikácia pre video, ktorá je podporovaná hudbou, musíte vyskúšať kvôli svojim skvelým vlastnostiam vzrušujúce a zaujímavé. Tu vám hovorí ApkVenue ako používať Tik Tok pre tých z vás, ktorí sú zvedaví.

  • Jednoduché spôsoby použitia Lesley v mobilných legendách
  • NEBEZPEČENSTVO! Ukazuje sa, že 6 pozícií, ako používať tento modul gadget, je nesprávnych
  • Ako chytiť ducha počas pôstneho mesiaca v systéme Android, odvážte sa vyskúšať?

Ako používať aplikáciu Tik Tok

Ak ste niekedy vyskúšali aplikáciu s názvom Musical.ly, určite už nebudete cudzí, keď vyskúšate Tik Tok. Poskytuje službu, ktorá vám umožňuje vytvárať krátke videá sprevádzané piesňou, môžete vytvoriť video lipsync alebo sa len bavte pomocou tejto aplikácie.

Okrem toho táto aplikácia tiež má rôzne filtre a vtipné efekty, ktoré môžete použiť, a vďaka ktorým bude určite ešte zábavnejšia. Ak áno, stačí sa pozrieť, ako to je ako používať Tik Tok a postupujte podľa pokynov uvedených nižšie.

  • Nainštalujte si aplikáciu Tik Tok zadarmo na Obchod Google Play.

Stiahnutie: Tik Tok

  • Pred začatím sa môžete prihlásiť pomocou svojho účtu Facebook, Instagram, Googlealebo iné účty.
  • Vyberte ikonu „+„v strede dole> Máte na výber zo širokej ponuky hudby, alias skladieb podľa kategórie alebo ju vyhľadajte priamo vo vyhľadávacom poli.
  • Po nájdení vhodnej skladby vyberte možnosť „Potvrďte použitie a začnite snímať".
  • Pred začatím nahrávania sa poskytuje veľa možností filtre, efekty na možnosti rýchlosti videa, ktoré si môžete vytvoriť, ako sa vám páči.
  • Stlačte "Vydrž„ak chcete spustiť nahrávanie, uvoľnite, ak chcete zastaviť.
  • Vaše video je hotové. Teraz môžeš dať titul pre video a zdieľam na požadovaný účet sociálnych médií.

To je Jakovo vysvetlenie ako používať aplikáciu Tik Tok čo je zábavné a nemenej vzrušujúce ako iné aplikácie. Môžete byť slobodní byť kreatívni tým, že vyskúšate rôzne vtipné filtre a svoje obľúbené skladby. V skutočnosti môžete tiež pozvať priateľov, aby spolu vytvorili videá oveľa vzrušujúcejšie. Veľa štastia!

Prečítajte si tiež články o Aplikácia alebo iné zaujímavé články z Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found