Stiahnite si aplikáciu vn (vlognow) 1.16.10 apk najnovšie

Stiahnite si najnovšiu aplikáciu VN APK Video Editor (VlogNow) v roku 2021, ideme na to! Stiahnutím aplikácie VN bude váš proces úpravy videa ľahší a ľahší.

Aplikácia VN Video Editor V poslednej dobe sa medzi používateľmi systému Android stalo slovom vďaka svojej jednoduchej, ale utajovanej aplikácii silný.

VN alebo tí, ktorí majú celé mená VlogNow má množstvo zaujímavých funkcií a je tiež pomerne ľahko použiteľný.

Pre tých z vás, ktorí chcú túto aplikáciu používať a chcú vedieť, ako ju používať, predstavil ApkVenue odkaz stiahnite si aplikáciu VN pod týmto. Prečítajte si najskôr popis!

Najnovšia aplikácia APK VN (VlogNow) 2021

Potrebujete aplikáciu na strih videa na mobilnom telefóne s Androidom, ktorá je bohatá na zaujímavé funkcie? ApkVenue na jeho použitie Aplikácia VN Video Editor

VN Video Editor je aplikácia na úpravu videa v systéme Android, ktorá je vhodná pre začiatočníkov aj profesionálov.

Okrem toho, že sa táto aplikácia ľahko používa poskytuje celý rad zaujímavých funkcií všetko, čo vyžaduje, aby vaše video vyzeralo nádherne.

Aplikácia editora VN umožňuje používateľom byť kreatívni pri skrášľovaní upravovaného videa pridaním hudby, nálepiek, pozadia atď.

Tento súbor VN APK je možné stiahnuť zadarmo. Jediným kliknutím si môžete stiahnuť editor VN bez toho, aby ste zaplatili cent.

Stiahnite si najnovšiu aplikáciu APK VN 1.16.10 2021

Funkcie vo VlogNow sú skutočne veľmi zaujímavé a ich použitie je tiež pomerne jednoduché.

Ak si chcete stiahnuť editor videa APK VN (VlogNow), môžete ísť priamo stiahnite si VN APK zadarmo prostredníctvom odkazu nižšie:

STIAHNUŤ Video a audio aplikácie
DetailVN Video Editor
VývojárUbiquiti Labs, LLC
Minimálny OSAndroid 5.0 a vyšší
Veľkosť93 MB
Stiahnuť ▼500.000+
Hodnotenie (Google Play)3.8/5.0

Funkcie aplikácie VN APK

VlogNow má celý rad zaujímavých funkcií, ktoré môžu používatelia používať. Vďaka rôznym dostupným funkciám je APK VN pravdepodobne v rovnakej triede ako niekoľko najlepšia aplikácia na strih videa na notebooku.

Tu Jaka vysvetlí niekoľko vynikajúce vlastnosti aplikácie VlogNow Video Editor ktoré môžete použiť pri úprave videí v telefóne s Androidom.

ApkVenue bude tiež zdieľať návody na používanie týchto funkcií, aby používatelia aplikácií VlogNow boli pri prístupe k tejto jednej aplikácii pohodlnejší a oboznámenejší.

1. Proces ľahkých úprav

Prostredníctvom tejto aplikácie VPN APK môžete ľahko upravovať videá na mobilnom telefóne so systémom Android. Jednou z výhod aplikácie VlogNow je môže priblížiť alebo oddialiť časová os podľa potreby.

Základné funkcie ako napr rozdeliť, pretiahnuť, odstrániť, do duplikát zvládnete to za pár sekúnd a bez problémov prostredníctvom APK VN.

Upravený koncept môžete tiež kedykoľvek uložiť, ak potrebujete čas na prestávku.

2. Prispôsobenie zvukovej stopy / zvuku na pozadí

Aby bolo video zaujímavejšie, môžete pridať ľubovoľnú hudbu do aplikácie VlogNow pre video. Môžete zvoliť hudbu, ktorá zodpovedá dĺžke videa.

Okrem toho aj používatelia VlogNow dokáže označiť rytmus hudby, aby lepšie vyhovoval videu ktoré ste upravili. V aplikácii môžete tiež použiť niekoľko zvukových efektov.

Ak vám chýbajú nápady na pridanie vhodnej skladby do videa, má ApkVenue zoznam zoznam najnovších západných skladieb pre vás chlapci.

3. Cool video efekty

Aký je význam aplikácie na strih videa bez nej super video efekty. Táto aplikácia VN Video Editor ju určite má.

Existuje viac ako 20 skvelých filtrov, ktoré môžete použiť, napríklad Najlepšie filtre Instagramu. Okrem toho má táto aplikácia aj 4 prechodové efekty s rôznymi štýlmi.

Aplikácia Vn je tiež schopná podporuje voľnú zmenu rýchlosti videa, začínajúce od skutočne pomalých po skutočne rýchle.

4. Jednoduché titulky

Môžete tiež pridať text a titulky pomocou tejto aplikácie. Môžete pridať šmykľavka tituly do prekrytie text na časovej osi.

Nielen to, môžete tiež zmeniť písmo, farbu a veľkosť textu. Trvanie jeho vzhľadu tiež môžete zariadiť podľa ľubovôle.

Existujú rôzne druhy titulky ktoré môžete vložiť do videa, začať bublinový text do potiahnutie prstom Apple-like.

Ako používať aplikáciu VN

Ako ste sľúbili, ApkVenue vám povie, ako používať aplikáciu VN Video Editor. ApkVenue vám tu povie iba základné funkcie.

Vďaka znalosti základných funkcií VN (VlogNow) bude váš proces úpravy videa oveľa zameranejší a koncepčnejší.

Ak sa chcete dozvedieť viac podrobností o výučbe, môžete získať prístup k ďalším úplným informáciám prostredníctvom služby YouTube.

Ako vytvoriť nový projekt

Ako vytvoriť video v aplikácii VN, kliknite na znamienko plus v dolnej časti aplikácie. Potom vyberte ponuku Nový projekt.

Neskôr sa zobrazí výzva na výber videa, ktoré chcete upraviť. Ak je to tak, vstúpite do hlavnej ponuky úprav.

Tu môžete s touto aplikáciou byť kreatívni, pretože počet úprav videa, ktoré môžete uložiť a pracovať na nich, nie je obmedzený.

Ako pridať zvuk piesne / pozadia

Ak chcete pridať skladbu alebo zvukový efekt, stačí klepnúť na príslušnú časť Hudba na vrchu. Môžete si vybrať medzi hudbou, efektom a nahrávaním.

Tu ApkVenue zadá skladbu, ktorú si stiahnete z najlepšej aplikácie na stiahnutie piesne, a vloží ju do videa. Môžete importovať viac ako jednu hudbu naraz, áno!

Vďaka funkcii pridania tejto piesne bude vaše video oveľa atraktívnejšie a bude vyzerať profesionálnejšie.

Ako pridať titulky

Ak chcete pridať text alebo titulky, metóda je viac-menej rovnaká. Iba ste narazili na jednotlivé časti Titulky ktoré existujú v časová os.

Môžete si zvoliť tvar titulky požadované a potom zadáte text, ktorý chcete zahrnúť do videa.

Vďaka tejto funkcii pridávania titulkov je program APK VN (VlogNow) vhodný na úpravu aj profesionálnych videí.

Ako dosiahnuť účinnosť

Ak chcete pridať efekt filtra, stlačte ponuku Filtrovať ten v ľavom dolnom rohu. Existuje veľa možností filtra, ktoré môžete použiť, gangu!

Môžete si slobodne vyskúšať rôzne filtre dostupné v tomto editore videí APK, aby bolo video, ktoré upravujete, ešte krajšie.

Vďaka filtru je dojem z videa, ktoré upravujete sa dá prispôsobiť nuancii a tiež správe, ktorú chcete povedať prostredníctvom natočeného videa.

To bolo trochu o Aplikácia VN Video Editor ktoré môžete použiť. Aj keď je to pomerne ľahké, funkcie sú veľmi úplné.

Prostredníctvom tejto aplikácie máte slobodu byť kreatívni pri úprave videí do diela, ktoré je jedinečné a tiež zaujímavé podľa toho, čo chcete.

Prečítajte si tiež články o Aplikácia alebo iné zaujímavé články z Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found