Sedem spôsobov, ako ušetriť dátovú kvótu pre iPhone pomocou niekoľkých krokov

Kroky, ako uložiť svoju dátovú kvótu alebo internetový dátový balík pre iPhone tak, aby už nebol zbytočný, sú však jednoduché? veľa štastia.

Teraz musí byť každý, kto používa miniaplikáciu, pripojený k internetu. Je to tak, aby ste mali prístup k čomukoľvek, aby ste si uľahčili svoje každodenné záležitosti. Ak však nemôžete uložiť svoju dátovú kvótu, budete určite zmätení, pretože kvóta sa rýchlo vyčerpá.

Preto vám v tomto článku ApkVenue poskytne informácie o tom, ako ako uložiť dátovú kvótu správne v niekoľkých krokoch, dokonca aj na zariadeniach iPhone alebo iPad. Existuje spôsob? Samozrejme, že je. Stačí sa pozrieť nižšie.

  • Toto sú nové funkcie systému iOS 10, ktoré nútia používateľov systému Android prejsť na iPhone
  • Najjednoduchší spôsob spúšťania aplikácií pre systém iOS na počítači
  • 7 spôsobov, ako ušetriť batériu pre iPhone so systémom iOS 10

Ako ušetriť dátovú kvótu pre iPhone v niekoľkých krokoch

1. Vypnite internetové dátové balíčky, ak sa nepoužívajú

Táto prvá metóda je metódou, ktorú už každý pozná, je to tak? ApkVenue vám však spomenutím iba pripomína, aby ste na túto záležitosť nezabudli. Takže ak ste v stave, ktorý nepotrebuje internet, musíte byť usilovní vypnúť internetový dátový paket ty ano.

2. Usporiadajte aplikácie, ktoré nevyžadujú pripojenie na internet

Ak sa vyžaduje, aby ste svoj dátový balík aktivovali bez zastavenia, môžete ho použiť aj inými spôsobmi, konkrétne vy nastaviť aplikáciu ktorí nemusia byť pripojení na internet. Ako? Postupujte podľa pokynov uvedených nižšie.

  • vyberte nastavenie, potom vyberte Bunkový.
  • Prejdite dole a vyberte ľubovoľnú aplikáciu, ktorá nemusí byť pripojená k internetu, potom ju vypnite. Hotový!

3. Vypnite službu určovania polohy

ApkVenue naznačuje, že najdôležitejšie vypínané pripojenie je Služby určovania polohy. Máte pravdu, táto jedna aplikácia stačí na vysatie dátovej kvóty vášho iPhone, takže musíte vypnúť pripojenie. Ak ju chcete použiť, musíte ju znova aktivovať.

  • Kliknite nastavenie, potom zamierte Ochrana osobných údajov.
  • vyberte Služby určovania polohy, vypnite ho a keď je k dispozícii displej objaviť sa Zobrazí sa, vyberte Vypnúť. Hotový!

4. Vypnite funkciu Obnovovanie aplikácií na pozadí

Vieš čo Obnovenie aplikácie na pozadí? Táto funkcia je ďalšou funkciou multitasking ktorá bola vydaná od prítomnosti operačného systému iOS 7. No a táto funkcia vysáva nielen kapacitu batérie, ale aj dáta. Preto je to to, čo musíte urobiť.

  • Otvorené nastavenie, vyberajte ďalej Všeobecné.
  • vyberte Obnovenie aplikácie na pozadí a vypni to. Hotový!

5. Zakážte automatické sťahovanie pomocou balíka údajov.

Táto metóda je tiež povinná. Pretože ak je táto možnosť aktivovaná, je zrejmé, že nebudete môcť maximalizovať svoju dátovú kvótu. V skutočnosti existujú iba dva týždne, ktoré sú vyčerpané, a nezostávajú žiadne zvyšky kvôli tomu, že nie sú vedome najedení aktualizovať.

  • Otvorené nastavenie, vyberte iTunes a App Store.
  • Deaktivovať Použite mobilné dáta. Hotový!

6. Vypnite dátové pripojenie pre iCloud

Ak už nie ste pripojení k sieti Wi-Fi, váš iPhone použije váš internetový dátový program na prenos dokumentov a údajov. Radšej ho teda vypnite pomocou nižšie uvedenej metódy Dátové pripojenie iCloud.

  • Otvorené nastavenie, pokračujte v zadávaní iCloud.
  • vyberte iCloud Drive a zvitok dole, vypni to Použite mobilné dáta. Hotový!

7. Vypnite asistenta WiFi

Ak chcete ušetriť na dátovom pláne, ktorý používate, mali by ste vykonať aj nasledujúce kroky. Pretože, ak aktivujete WiFi Assist, potom váš iPhone automaticky zadá dátový program, keď je pripojenie WiFi slabé.

  • Otvorené nastaveniea vyberte Bunkový.
  • Prejdite dole a vypnite ho Asistent Wi-Fi. Hotový.

Existuje teda 7 spôsobov, ako uložiť dátovú kvótu pre váš iPhone. Vyššie uvedené kroky sú skutočne jednoduché, však? Zostáva iba na vás, kto ho musíte uplatniť. Vyjadrite svoj názor prostredníctvom nižšie uvedeného stĺpca s komentármi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found