microsd nie je možné naformátovať na android? urob to čo najskôr!

Ak áno, čo treba urobiť? Upokojte sa, ApkVenue vám poskytne, čo musíte urobiť, keď microSD nie je možné naformátovať v systéme Android.

Väčšina smartphonov s Androidom je vybavená sloty microSD, takže môžete pridať viac úložnej pamäte. Používa sa na to, aby ste mohli uložiť viac súborov, ako sú fotografie, hudba, videá atď.

To však neznamená použitie microSD môžete sa jednoducho cítiť v bezpečí. Existuje veľa prípadov, keď telefón s Androidom nemôžete formátovať. Ak je to tak, čo treba urobiť? Upokojte sa, ApkVenue vám poskytne, čo musíte urobiť, keď microSD nie je možné naformátovať v systéme Android.

  • FAT32, NTFS, exFAT, ktorý formát oddielu pevného disku je najlepší?
  • Nemôžete formátovať FlashDisk? Toto je riešenie, ľahké a ZADARMO!
  • Rozdiel medzi rýchlym formátom a formátom, ktorý je lepší?

MicroSD nie je možné formátovať na Androide? Urob to čo najskôr!

Máte pravdu, väčšina používateľov Androidu má stále problém s tým, že microSD sa v systéme Android neformátuje. Preto prostredníctvom tohto článku poskytuje ApkVenue správne kroky na jeho prekonanie.

Kroky na prekonanie MicroSD nie je možné formátovať v systéme Android

  • Ak nemôžete naformátovať microSD v systéme Android, je možné, že je váš microSD poškodený. MicroSD teda jednoducho odpojíte a pripojíte k počítaču.
  • Po pripojení karty microSD k počítaču pomocou čítačky kariet sa uistite, že je na vašom počítači načítaná pamäť.
  • Potom choďte dovnútra Môj počítač. viď vodič pamäť a kliknite pravým tlačidlom myši na kartu microSD, ktorú ste pripojili. Potom vyberte Formát.
  • Tu je veľa vecí, ktoré sa často pokazia. Po vykonaní vyššie uvedeného sa zobrazí displej Systém súborov. Teraz to zmeňte na FAT32. Ďalej kliknite na ikonu Štart a hotovo.

Týmto spôsobom je možné kartu microSD znova použiť na vašom obľúbenom smartfóne s Androidom. Takže ak nastane problém, že microSD nebude možné naformátovať na Android neskôr, viete, čo robiť, však? zdieľam váš názor v komentároch nižšie!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found