hladko surfujte po internete, takto môžete nájsť dobrý signál v domácnosti

Tentokrát s vami chce JalanTikus zdieľať túto metódu, aby ste doma mohli pohodlne surfovať po internete bez toho, aby vás rušili zlé signály.

Pri hraní internetu na internete sú vo vašej domácnosti určite také miesta, ktoré majú tú silu dobrý alebo zlý signál. Je zrejmé, že sa chcete vo svojom dome vyhnúť miestam, kde je slabý internetový signál, a preto musíte počkať ukladanie do vyrovnávacej pamäte pri sledovaní YouTube alebo pri sledovaníoneskorenie počas hrania hry.

Podľa všetkého existuje trik, ktorý môžete použiť, aby ste vedeli, ktoré miesta vo vašom dome ich majú zlý a dobrý internetový signál. Tentokrát s vami chce JalanTikus zdieľať túto metódu môže pohodlne surfovať doma bez toho, aby vás rušili zlé signály, ktoré vás pri domácom hraní na smartfóne rozčuľujú.

  • 15 najjednoduchších spôsobov, ako posilniť signál WiFi, streamujte plynulo, Jaya!
  • Ako posilniť signál Xiaomi 4G bez ďalších aplikácií
  • Ako posilniť signál Xiaomi 4G bez ďalších aplikácií

Ako nájsť dobré signály

Po prvé, urobte si jednoduchý plán svojho domu na papieri alebo na svojom smartfóne.

Potom choďte dovnútra poľný testovací režim pre iOS vytočením čísla 3001#12345#, alebo sa dostať do Nastavenia> Stav> Stav SIM v systéme Android môžete vidieť indikátor sily signálu, ktorý zachytáva váš smartphone.

Ďalšie, prechádzajte sa po dome z jedného bodu do druhého, kde sa zvyčajne zastavíte, aby ste si ho mohli zahrať na svojom smartfóne. Pozri sa aký silný je signál, a zaznamenajte to na pôdorys, ktorý vytvoríte.

Ak sa zobrazuje indikátor -100 dBm označuje zlú kvalitu signálu. Najlepšia kvalita signálu bude ukazovať na -70 dBm.

Teraz už môžete lepšie vedieť, ktorá miestnosť má silný signál. Môžete tak surfovať plynulejšie a hlas, keď zavoláte, bude jasnejší. Keď si doma pustím smartfón, už mi nie je zle.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found