ako zmeniť android na počítačovú myš a klávesnicu alebo notebook

Keď už máte počítačovú myš, nemusíte sa už viac trápiť pohybom šípky, len s Androidom si z nej môžete urobiť myš.

Zabudli ste si vziať počítačovú myš alebo notebook a ste zmätení, ako pohybovať kurzorom? Neboj sa Teraz môžete svoj smartphone so systémom Android zmeniť na myš nasledujúcimi spôsobmi.

Tentokrát JalanTikus poskytne odporúčanie pre aplikáciu pre Android, ktorá vám umožní zmeniť funkciu Androidu na myš na vašom počítači alebo notebooku.

Nielen myš, môžete tiež zmeniť svoj Android na klávesnicu počítača. Ako to robíš? Tu je celá recenzia.

  • Tu je rozdiel medzi obyčajnou a hernou myšou
  • Káblová alebo bezdrôtová myš, ktorá je pre vás lepšia?
  • 15 najlepších herných myší za cenu 100 tisíc

Premena systému Android na počítačovú myš a klávesnicu

V dnešnej dobe je sofistikovaný a zdá sa byť čoraz sofistikovanejší. Aj teraz pre tých z vás, ktorí nemajú počítačovú myš, sa už nemusíte trápiť pohybom šípky.

Iba so smartfónom s Androidom si z neho môžete urobiť myš.

Samozrejme, pomocou aplikácie s názvom Wifi myš si môžete vyrobiť bezdrôtovú myš, ktorá už nepotrebuje káble. Potrebujete iba rovnaké pripojenie Wifi, aby ste ho mohli používať.

Poznámka:

Ako zmeniť Android na myš

  • Najskôr si stiahnite a nainštalujte aplikáciu WiFi Mouse na svojom systéme Android Stiahnite si produktívne aplikácie necta.us
  • Po druhé, ak ste si nainštalovali myš WiFi na Android, teraz je ten správny čas nainštalovať si myš na váš laptop / PC. Funguje ako hostiteľ bežiaceho servera

    Stiahnite si produktívne aplikácie necta.us
  • Teraz spustite MouseServer na ploche počítača (alebo na systémovej lište). Potom dostanete IP adresa ktoré je možné prepojiť s Androidom.

  • Teraz spustite myš WiFi v systéme Android a zadajte získanú adresu IP.

  • Ak je to tak, zobrazí sa vám obrazovka podobná obrazovke uvedenej nižšie. Pokúste sa pohybovať myšou posunutím prsta po obrazovke systému Android.

ZOBRAZIŤ ČLÁNKY

Teraz môžete Android používať ako bezdrôtovú myš a klávesnicu pre počítač alebo notebook. Ak ste stále zmätení, môžete sa opýtať v stĺpci komentárov. Veľa štastia!

Nezabudnite si tiež prečítať súvisiace články Myš alebo iné zaujímavé písanie z Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found