ako hacknúť dns, aby bol internet ešte rýchlejší!

Musí to byť nepríjemné, ak je internet v notebooku pomalý? Preto vám JalanTikus poskytne spôsob, ako hacknúť DNS, aby ste urýchlili pripojenie k internetu, ktoré používate.

Internet sa stal hlavnou požiadavkou. Ak je internet pomalý alebo odpojený, produktivita sa naruší. Najmä ak je vaša práca úplne závislá od internetu.

Aby bol zážitok z práce alebo hrania hier na internete pohodlnejší, je veľmi dôležité mať k dispozícii rýchlu internetovú sieť. Preto vám JalanTikus dá cestu hacknúť DNS na urýchlenie internetového pripojenia, ktoré používate.

  • Pst, tu sú tajné triky, ako zrýchliť výkon počítača až o 150%!
  • Vysvetlil Ping, práve to robí váš internet stabilným!

Úloha DNS v internetových pripojeniach

Pomalý internet nie je vždy chybou vášho poskytovateľa internetovej siete. Môže to byť preto, že ste v sieti, ktorú používate, nastavili nesprávny DNS. Ako to? Problém je v tom, že DNS zohráva úlohu pri zmene adresy IP na adresu domény a naopak.

Ako hacknúť DNS na zrýchlenie internetu

Na zrýchlenie internetu pomocou hacknúť DNS, môžete vykonať nasledujúce kroky:

  • Otvorte ponuku Nastavenia - Ovládací panel - Sieť a internet na počítači alebo notebooku.
  • Potom vyberte Centrum sietí a zdielania, potom kliknite na možnosti Zmeniť nastavenie adaptéra.
  • Pravým tlačidlom myši kliknite na názov siete, ktorú používate, a vyberte ju Vlastnosti.
  • Vyberte ponuku Internetový protokol verzie 4 (TCP / IPv4), potom kliknite na Vlastnosti. Vyplňte čísla pomocou Preferovaný server DNS 208.67.222.222 a Alternatívny server DNS 208.67.220.220.
  • Po dokončení prejdite do ponuky Internetový protokol verzie 6 (TCP / IPv6) potom vyplňte Preferovaný server DNS: 2620: 0: ccc :: 2 a Alternatívny server DNS: 2620: 0: ccd :: 2.

Po dokončení všetkých nastavení je zaručené, že pripojenie na internet vo vašom počítači alebo notebooku bude rýchlejšie. Iba tak si môžete bez problémov stiahnuť čokoľvek a zahrať si ktorúkoľvek online hru!

Veľa štastia!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found