ako ľahko vypnúť iPhone (iPhone 5, 6, 7, x a 11)

Chcete poznať najjednoduchší a najefektívnejší spôsob vypnutia vášho iPhone? Stačí si prečítať tento článok a zaručene okamžite nájdete najkompletnejšiu odpoveď!

Existuje veľa dôvodov, prečo ľudia vypínajú mobilné telefóny. Počnúc spánkom, modlitbou alebo účasťou na udalostiach, ktoré si vyžadujú deaktiváciu mobilného telefónu.

Dôvod, prečo niekto vypína svoj mobilný telefón, je navyše ten, že má problém so svojim vlastným systémom mobilných telefónov, či už ide o chybu, alebo dokonca zablokuje.

Nie len Najlepší telefón s Androidom sám, kto to zažil. Rovnaké veci často zažívajú aj telefóny iPhone, čo je samozrejme skutočne nepríjemné.

Ak áno, čo s tým ako vypnúť iPhone najjednoduchšie a najkomplikovanejšie?

Sprievodca vypnutím iPhone

Existujú 2 rôzne spôsoby, ako vypnúť iPhone. Je to tak preto, lebo dizajny a modely telefónov iPhone 6 až 8 sa líšia od dizajnov a modelov modelov iPhone X a 11.

Inými slovami, ak je to možné, ako vypnúť iPhone 6 sa bude trochu líšiť od ako vypnúť iPhone 11, gang. To je dôležité vedieť skôr, ako budete chcieť kúpte si najnovší HP iPhone.

Ste zvedaví ako? Nebojte sa, ApkVenue vám dá sprievodcu ako vypnúť iPhone najjednoduchšie a najkomplikovanejšie pre vás!

Pre iPhone 6, 7 alebo 8

Pre tých z vás, ktorí majú iPhone 6 až 8, sú kroky, ktoré musíte urobiť, veľmi ľahké a jednoduché. Tu je sprievodca!

Krok 1: Stlačte a Počkaj tlačidlo Moc na niekoľko sekúnd, kým sa nezobrazí obrazovka vášho mobilného telefónu tmavé rozostrenie a objaví sa symbol Vypnúť.

Zdroj foto: Bhinneka

Krok 2: Symbol vypnutia obsahuje správu „Posunutím vypnite“. To znamená, že ste povinní posuňte symbol doprava vypnúť iPhone. Prosím urob to.

Zdroj fotografií: OSXDaily

Krok - 3: Po posunutí symbolu Vypnúť doprava sa zobrazí rotujúci kruh, ktorý označuje, že váš iPhone spracováva a čoskoro zomrie za pár sekúnd.

Poznámka: Musíte okamžite posunúť tlačidlo Vypnúť doprava. Ak je príliš dlhý, váš iPhone automaticky zruší proces vypínania mobilného telefónu.

Pre iPhone X alebo 11

Pre iPhone X a 11 sú kroky mierne odlišné od predchádzajúcej série pre iPhone. Tu je príklad, ako vypnúť iPhone 11, ktorý je úplne rovnakým spôsobom ako iPhone X.

Krok 1: Stlačte a Počkaj pravé tlačidlo a tlačidlo zníženia hlasitosti súčasne, kým sa nezobrazí obrazovka vášho mobilného telefónu tmavé rozostrenie a objaví sa symbol Vypnúť.

Zdroj foto: Bhinneka

Krok 2: Symbol vypnutia obsahuje správu „Posunutím vypnite“. Prosím posuňte symbol doprava vypnúť iPhone.

Zdroj fotografie: stredný

Krok - 3: Počkajte niekoľko sekúnd, kým nebude váš mobil úplne mŕtvy.

Návod, ako vypnúť iPhone bez vypínača

Čo sa teda stane, ak je tlačidlo napájania na iPhone poškodené a nemôže správne fungovať?

Napríklad to chcete vedieť ako vypnúť iPhone X bez vypínača pretože to práve spadlo z tvojho zovretia. Ako to robíš?

Ticho! ApkVenue vám dá sprievodcu ako vypnúť iPhone bez vypínača najjednoduchšie pre vás. Túto metódu je možné použiť na všetky typy telefónov iPhone.

Krok 1: Prejdite na možnosti nastavenie, potom vyberte Všeobecné.

Krok 2: Prejdite nadol po obrazovke na svojom iPhone, kým sa táto možnosť nezobrazí Vypnúť. Vyberte túto možnosť.

Krok - 3: Ak ste vybrali možnosť Vypnúť, obrazovka sa automaticky zmení na tmavé rozostrenie a objaví sa symbol Vypnúť to isté, ako ako všeobecne vypnúť iPhone.

Zdroj fotografie: stredný

Krok - 4: Posuňte symbol Vypnúť zľava doprava, aby ste pokračovali v procese vypínania iPhone.

Poznámka: Aj keď sa dá použiť pre všetky typy telefónov iPhone, táto metóda sa týka iba telefónov iPhone, ktoré sú nainštalované minimálne iOS 11.

Sprievodca ako vynútiť vypnutie iPhone

Čo sa teda stane, ak iPhone, ktorý používate, náhle zamrzne alebo visí a nebude možné ho vôbec použiť?

Zvyčajne sa to stane pre niekoľko vecí, z ktorých jedna môže byť chybou najlepšia aplikácia pre iPhone beží na vašom mobilnom telefóne.

Pretože v tomto jednom prípade váš mobil zamrzne alebo visí, váš dotykový displej sa automaticky nedá použiť, prosím! Musíte to zistiť ako vypnúť iPhone bez dotykovej obrazovky najefektívnejšie.

No, upokoj sa, existuje trik sám o sebe, gangu. Nasledujúci ako vypnúť zavesený iPhone a môžete to urobiť jednoducho a rýchlo.

Pre iPhone 6, 7 alebo 8

Ak váš iPhone 6, 7 alebo 8 náhle zamrzne alebo visí, môžete vyskúšať vyskúšanie, ako vypnúť iPhone.

Krok 1: Stlačte a podržte tlačidlo Moc a tlačidlá Domov súčasne na 10 sekúnd alebo viac, kým obrazovka nesčernie a nezobrazí sa logo Apple.

Zdroj foto: Bhinneka

Krok 2: Potom môžete tlačidlo uvoľniť. Váš mobilný telefón iPhone sa automaticky vypne a začne sa reštartovať.

Pre iPhone X alebo 11

Ak je problémom váš iPhone X alebo 11, potom bude spôsob zaobchádzania trochu odlišný. Tu je návod, ako vypnúť iPhone, ktorý musíte urobiť.

Krok 1: Stlačte a podržte tlačidlo Znížiť hlasitosť a tlačidlá na pravú stranu súčasne asi na 10 sekúnd, kým obrazovka nesčernie a nezobrazí sa logo Apple.

Zdroj foto: Bhinneka

Krok 2: Potom môžete tlačidlo uvoľniť. Váš mobilný telefón iPhone sa automaticky vypne a začne sa reštartovať. Takto ste zvládli, ako vypnúť zavesený iPhone.

Týmto spôsobom ste teda mohli vypnúť svoj iPhone pomocou vypínača alebo bez neho. Čo si myslíš, gang?

Prosím, napíšte svoj komentár nižšie a uvidíme sa v ďalšom článku Jaka!

Prečítajte si tiež články o iPhone alebo iné zaujímavé články z Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found