7 najlepších aplikácií na počítanie kalórií v potravinách pre rok 2021

Chcete začať zdravý život s ideálnou hmotnosťou? Stiahnite si túto aplikáciu na počítanie kalórií, aby ste mali viac pod kontrolou a ešte viac nadšení!

Aplikácie počítadla kalórií čoraz viac vyhľadávajú tí, ktorí sa zdravo stravujú alebo držia diétu, aby mali ideálny tvar tela.

Chudnutie alebo udržiavanie ideálnej telesnej hmotnosti nie je nič ľahké.

Pri tom je potrebné brať do úvahy veľa vecí. Jedna vec, ktorú je potrebné vziať do úvahy, je výpočet denného príjmu kalórií.

Našťastie v súčasnosti existuje množstvo aplikácií, ktoré môžete použiť na výpočet denného príjmu kalórií, viete!

Aby sme vám to uľahčili, tentoraz ApkVenue zhromaždil Sedem najlepších aplikácií na počítanie kalórií ktoré budú pre vás veľmi užitočné! Počúvajte, áno!

1. MyFitnessPal - Kompletná databáza potravín

MyFitnessPal má nespočetné množstvo výhod, z ktorých jedna je o 300 miliónov viac databázy jedlo, ktoré má. Počet kalórií je zaručene presný!

Táto aplikácia má tiež funkcie skenovanie čiarových kódov aby ste mohli naskenovať zabalené jedlo a spočítať v ňom počet kalórií.

Rozhranie tejto aplikácie je tiež veľmi ľahko pochopiteľné. Denný príjem kalórií si môžete vypočítať z ponuky, ktorá je v ponuke.

Táto sofistikovaná aplikácia má tiež funkciu plánovania, ktorú je možné sledovať podľa individuálnych želaní a potrieb.

InformácieMyFitnessPal
VývojárMyFitnesspal, Inc.
Recenzie (počet recenzentov)4.4 (2.392.889)
VeľkosťLíši sa
Nainštalujte ho50.000.000+
Android MinimumLíši sa
Produktivita aplikácií MyFitnessPal, Inc. STIAHNUŤ ▼

2. FatSecret - Databáza reštaurácií

Ďalšia aplikácia počítadla kalórií je FatSecret. Táto aplikácia má veľmi dobré funkcie a je možné ju používať zadarmo.

Okrem zobrazenia množstva príjmu kalórií FatSecret zobrazuje aj množstvo príjmu sacharidov a tukov z potravy, ktorá je vstupom zadarmo.

FatSecret tiež podporuje funkcie skenovanie čiarových kódov a už majú databázy slávna reštaurácia v Indonézii. Proces zadávania potravy môže byť rýchlejší, ľahší a presnejší.

Vďaka svojim úplným a bezplatným funkciám môže byť táto aplikácia zaujímavou voľbou, ktorá vás bude sprevádzať pri stravovaní.

InformáciePočítadlo kalórií od FatSecret
VývojárFatSecret
Recenzie (počet recenzentov)4.7 (390.950)
VeľkosťLíši sa
Nainštalujte ho10.000.000+
Android MinimumLíši sa
Aplikácie na zvýšenie produktivity FatSecret STIAHNUŤ

3. Cronometer - Vypočítajte spálené kalórie

Cronometer je aplikácia počítadla kalórií, ktorá sa spaľuje počas cvičenia. Túto aplikáciu môžete v súčasnosti používať zadarmo.

Niektoré z prémiových funkcií si môžete vychutnať, iba ak zaplatíte poplatok predplatné, bezplatné funkcie v tejto aplikácii sú dosť dobré, naozaj!

Zadaním potravy a množstva zobrazí Cronometer počet kalórií a ďalších dôležitých živín, ako sú vitamíny, vápnik, železo a bielkoviny.

InformácieCronometer - sledovač výživy
VývojárCronometer Software Inc.
Recenzie (počet recenzentov)4.5 (12,176)
Veľkosť33 MB
Nainštalujte ho1.000.000+
Android Minimum5.0+
Aplikácia Produktivita Cronometer Software Inc. STIAHNUŤ ▼

4. Počítadlo kalórií a sledovač stravy - informácie o potravinách & Cvičenie

Nielen počítanie príjmu kalórií, Počítadlo kalórií a sledovač stravy tiež poskytuje rôzne informácie o potravinách a potravinách cvičenie pre svojich používateľov.

V tejto aplikácii od SparkPeople môžete zdieľať zdravé jedlo, ktoré pripravujete, cvičenia, ktoré cvičíte, alebo pozitívny vplyv po dodržaní stravovacieho programu s ostatnými používateľmi.

Ďalším plusom je, že táto aplikácia tiež veľmi podrobne a presne počíta kalórie a obsah živín v jedle, ktoré konzumujete.

Ak je vaša strava rovnaká každý deň, zostanete kopírovať vložiť ponuka sa spotrebuje bez toho, aby ste do nej museli vstupovať opakovane.

InformáciePočítadlo kalórií a sledovač stravy
VývojárSparkPeople
Recenzie (počet recenzentov)4.4 (34.912)
VeľkosťLíši sa
Nainštalujte ho1.000.000+
Android MinimumLíši sa
SparkPeople Produktivita Aplikácie STIAHNUŤ

5. FitBit - počítajte kalórie počas cvičenia

Fitbit je aplikácia na počítanie kalórií počas cvičenia, rovnako ako počítadlo kalórií v potravinách, ktoré je pomerne presné a ľahko použiteľné.

Táto aplikácia môže vypočítať váš príjem kalórií a ďalších živín z jedla a nápojov. Len trebavstup tieto potraviny a nápoje do aplikácie.

Rovnako ako hodinky Apple Watch, aj Fitbit môže byťpárovanie s vlastným prístrojom s názvom Fitbit Versa na presný výpočet počtu spálených kalórií.

Aj keď nepoužívate Fitbit Versa, je možné túto aplikáciu použiť v základnej verzii aj bez zariadenia, ktoré je celkom pohodlné a úplné.

InformácieFitbit
VývojárFitbit, Inc.
Recenzie (počet recenzentov)3.8 (605.843)
VeľkosťLíši sa
Nainštalujte ho10.000.000+
Android MinimumLíši sa
Produktivita aplikácií Fitbit, Inc. STIAHNUŤ ▼

6. Lifesum - recepty na zdravé jedlo

Rovnako ako predchádzajúca aplikácia, Život Má atraktívne rozhranie a je ľahko zrozumiteľné pre začínajúcich používateľov.

Funkciu Lifesum tiež podporujú skenovanie čiarových kódov čo používateľom uľahčuje rýchly výpočet počtu kalórií v jedle alebo pití.

Okrem toho, že ukazuje počet kalórií, výsledok procesu skenovať tiež ukáže množstvo bielkovín a tukov v ňom obsiahnutých.

Ďalšou výhodou je, že môžete získať informácie o receptoch na zdravé jedlá, diétny plán, karbo stopaa ešte oveľa viac prostredníctvom funkcií prémiové predplatné.

InformácieLifesum - diétny plán, makro kalkulačka a denník potravín
VývojárŽivot
Recenzie (počet recenzentov)4.4 (266.288)
VeľkosťLíši sa
Nainštalujte ho10.000.000+
Android MinimumLíši sa
Produktivita Životné aplikácie NA STIAHNUTIE

7. Počítadlo kalórií od Lose It! - Stanoviť cieľ

Ako už názov napovedá, Počítadlo kalórií od Lose It! určené pre tých z vás, ktorí chcú schudnúť alebo si udržať zdravú ideálnu telesnú hmotnosť.

S touto aplikáciou na nedostatok kalórií môžete sledovať svoj denný príjem kalórií a živín podľa spotrebovanej potravy a nápojov.

Ďalšiu výhodu môžete tiež určiť cieľ aj týždenne cieľ dlhodobý plán stravovania, ktorý sa dodržiava.

Po určení cieľa táto aplikácia okamžite vypočíta príjem kalórií, ktoré je možné konzumovať každý deň. Naozaj praktické, však?

Lose Bolo stiahnuté viac ako 10 miliónov krát s hodnotením 4,5. To ukazuje, že Lose It! skutočne jeden z najlepších.

InformáciePočítadlo kalórií od Lose It!
VývojárFitNow, Inc.
Recenzie (počet recenzentov)4.5 (107,866)
VeľkosťLíši sa
Nainštalujte ho10.000.000+
Android MinimumLíši sa
Produktivita aplikácií FitNow, Inc. STIAHNUŤ ▼

Toto je 7 najpresnejších aplikácií na počítanie kalórií v potravinách, ktoré môžete použiť na dosiahnutie svojej ideálnej telesnej hmotnosti.

Samozrejme, rad aplikácií v zoznam Tentokrát môže byť ApkVenue skutočne pripomienkou pre tých z vás, ktorí sú v procese diéty, alebo tiež pre tých, ktorí chcú začať žiť zdravo a cvičiť.

Väčšina aplikácií na tomto zozname poskytuje balíčky predplatné platené, ale móda základnéposkytlo tiež výhody, ktoré môžete okamžite pocítiť.

Prečítajte si tiež články o Aplikácia alebo iné zaujímavé články z Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found