10 najlepších aplikácií pre kalkulačky pre Android pre študentov účtovníctva

Chcete študovať účtovníctvo alebo matematiku? Nebojte sa, na výpočet všetkých problémov môžete použiť aplikáciu Android kalkulačka.

Ako viete, používanie smartphonu s Androidom neslúži iba na komunikáciu, môžete ho použiť aj na iné činnosti, aby vám uľahčil štúdium a prácu. Jedným z nich je tým, že Aplikácia kalkulačka pre Android.

Máte pravdu, nikdy nepremrhajte svoj smartphone so systémom Android iba pre sociálne médiá, chatovaťalebo akákoľvek činnosť, ktorá nie je užitočná. Môžete ho použiť na niečo oveľa výnosnejšie. Prostredníctvom tohto článku predstavuje ApkVenue 10 aplikácií pre kalkulačky Android, ktoré je možné použiť študent účtovníctva.

  • 10 najlepších aplikácií pre Android pre aktívnych študentov!
  • 8 najlepších notebookov do 5 miliónov pre študentov univerzity
  • Špeciálna aplikácia pre študentov, ktorí sú leniví robiť si poznámky

10 aplikácií kalkulačky pre Android pre študentov účtovníctva

1. Kalkulačka Plus

Aplikácia Kalkulačka Plus je aplikácia, ktorá je veľmi podobná bežným kalkulačkám všeobecne. Pomocou tejto aplikácie pre Android môžete vykonávať akékoľvek výpočty. Funkcie sú podobné tradičným digitálnym kalkulačkám.

2. MyScript Calculator

Niekedy, keď to s účtovníctvom myslíte naozaj vážne, musíte byť leniví, aby ste zdvihli smartphone iba na použitie kalkulačky. Preto MyScript kalkulačka možno použiť jednoduchým napísaním čísel pomocou prstov alebo dotykové pero. Zaujimave nie?

3. Google Calculator

Produkty Google, ktoré môžete použiť na výpočet čísel, sú Google Calculator. Táto kalkulačka pre Android je k dispozícii takmer vo všetkých smartfónoch s operačným systémom Android. Na túto aplikáciu sa však nemôžete spoľahnúť pri náročných úlohách, pretože predložené funkcie obsahujú iba štandardné funkcie.

4. Kalkulačka ++

Aplikácia Kalkulačka ++ je aplikácia kalkulačky určená pre smartphony s Androidom. Prezentované rozhranie sa príliš nelíši od Google Calculator. Táto aplikácia má dva režimy kalkulačky, a to Štandardné a Režim.

5. Kalkulačka - prevodník jednotiek

Ak očakávate, že sa aplikácia bude dobre počítať, nepoužívajte ju Kalkulačka - prevodník jednotiek. Pre jednoduché použitie a jednoduché rozhranie však môžete použiť túto aplikáciu od spoločnosti ASUS. Máte záujem?

6. Štýlová kalkulačka CALCU zadarmo

Hľadáte kalkulačku, ktorá má veľa funkcií? Správny, Štýlová kalkulačka CALCU zadarmo je odpoveďou na všetko. Pre študentov účtovníctva, ako ste vy, si môžete stiahnuť túto aplikáciu a prispôsobiť jej vzhľad. V skutočnosti môže byť vzhľad jasný, aby ste sa nenudili.

7. Jeden ++

Ďalšou aplikáciou pre kalkulačky pre Android pre študentov účtovníctva alebo študentov škôl je Jeden ++. Táto aplikácia vám umožní prístup k zaujímavým funkciám, ktoré v nej obsahujú vzorce na riešenie matematických a účtovných problémov, ktoré zasiahnu váš mozog.

8. GeoGebra

Kto z vás je ešte stále študentom strednej školy a trápia ho matematické problémy okolo grafov a diagramov? Aby sme vám pomohli vyriešiť tieto problémy, môžete použiť aplikáciu GeoGebra. Pretože tu môžete študovať kalkul, štatistiku, geometriu a algebru. Nie je to zaujímavé?

9. CalcNote

Ahoj študent účtovníctva! Máte často ťažkosti s riešením problémov? Musíte použiť kalkulačku pre Android s názvom CalcNote Áno. Prečo? Pretože táto aplikácia je najlepšou aplikáciou pre Android, ktorú môžete použiť. Ak urobíte chybu, môžete si pozrieť všetky záznamy a výpočty a kedykoľvek ich môžete opraviť.

10. CalcTape

CalcTape je aplikácia kalkulačky, ktorá má rozhranie ako Poznámkový blok. Táto aplikácia je vhodná pre matematické a účtovné problémy, kde môžete pravidelne kontrolovať svoje výpočty reálny čas. Dokonca, rozloženie tlačidlo si môžete prispôsobiť podľa svojich predstáv.

Takže to je všetko 10 aplikácií kalkulačky pre Android to najlepšie pre študentov účtovníctva a matematické problémy, ktoré vám komplikujú život. Ktorá aplikácia pre Android pre študentov, ako sú výpočty, sa vám páči? Svoju odpoveď uveďte v stĺpci komentárov nižšie.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found