6 najlepších a najpopulárnejších aplikácií dubstep pre Android

Tvorba dubstepovej hudby je prekvapivo ľahká, viete! Chceš vedieť ako? Vyskúšajte aplikáciu dubstep na nasledujúcom Androide. Zaručene možnosť vytvárať skladby ako Skrillex.

Ste rovnaký fanúšik Skrillex, Mount Kimbie a James Blake? Chceš vedieť, ako robiť hudbu ako oni? Stačí použiť aplikáciu dubstep pre telefóny s Androidom nižšie.

Dubstep je žáner vo svete veľmi populárna hudba. Žáner svoj vrchol popularity dosiahol v rokoch 2009 - 2011, keď mnoho špičkových hudobníkov spolupracovalo s producentmi dubstepu.

Skrillex, Deadmau5, Excition, Zomboy, Kill The Noise, Noisia, Klaypex, Mount Kimbie a James Blake sú niektorí z dubstepových hudobníkov, o ktorých dodnes počujeme.

6 najlepších a najpopulárnejších aplikácií Dubstep pre Android

Na prvý pohľad je dubstepová hudba ako hudba elektronický tanec. Áno, je to pravda, ak vezmeme do úvahy, že dubstep je vývoj od žáner the.

Potom sa dubstep opäť vyvinul do EDM, trapstep, drumstepa tak ďalej.

Predtým, ako si do telefónu s Androidom nainštalujete aplikáciu dubstep a začnete skladať piesne, je treba vedieť niekoľko vecí o charaktere hudby dubstep:

  • Obliecť si basová kvapka. Bassdrop alebo Wobble Bass roztiahne a manipuluje so zvukom basov pomocou nízkofrekvenčného oscilátora.

  • Rytmus nesleduje počet 4/4 hudobný žáner techno a dom.

  • Bassline alebo basová stopa býva silnejšia.

  • Tempo alebo priemerná rýchlosť medzi 70 -75 tepov za minútu a 140 až 150 tepov za minútu.

  • Spravidla dubstep sa skladá zo 4 častí, to je úvod, pokles basov, hlavný riff (stredná časť)a outro.

Keď sa dozviete niečo o vlastnostiach hudby dubstep, môžete pomocou nižšie uvedenej aplikácie dubstep dosiahnuť, aby hudba zodpovedala vlastnostiam uvedeným vyššie.

Nemusíte kupovať midi ovládač používať aplikáciu nižšie, naozaj. Je to dosť na mobilný telefón s Androidom a náhlavnú súpravu alebo slúchadlá, ale nie na Bluetooth, pretože to je problém meškanie.

1. Stroj na bubnové podložky

STIAHNUŤ aplikácie

Prvá aplikácia dubstep je Stroj na bubnové podložky. Domáce aplikácie Easybrain toto je jedna z najpopulárnejších aplikácií na mixovanie hudby.

V tejto aplikácii môžete komponovať svoje vlastné slučky a melódie super podložky na launchpad ktorý bol k dispozícii.

S aplikáciou Drum Pad Machine sa môžete dozvedieť aj základné informácie hudobná produkcia s rôznymi zvukovými efektmi.

2. Rhythm Machine & Beat Maker pre DubStep Music Maker

STIAHNUŤ aplikácie

Ďalej existuje tzv. Dubstep aplikácia Dubstep Music Maker. Vďaka tejto aplikácii môžete robiť dubstepovú hudbu jednoduchším a jednoduchším spôsobom.

Ak chcete byť DJ alebo hudobným producentom, môžete začať s touto aplikáciou. Niektoré z funkcií aplikácie DubStep Music Maker, ako napríklad beatpad 8x4, upravujú pady podľa želania, rôzne efekty a ďalšie.

3. MixPads 2 - Dubstep Dj bubnové podložky

STIAHNUŤ aplikácie

MixPads 2 je tiež jednou z najlepších aplikácií dubstep v súčasnosti na trhu.

Vďaka atraktívnemu vzhľadu, skvelým funkciám pre DJing a rôznym efektom je táto aplikácia ideálna na to, aby ste sa stali oporou.

Svoju prácu môžete tiež poslať priamo priateľom z aplikácie MixPads 2, viete!

4. Podložky výrobcu Dubstep

STIAHNUŤ aplikácie

Ďalej existuje aplikácia s názvom Podložky výrobcu Dubstep. Funkcie dostupné v tejto aplikácii zahŕňajú 32 variantov plná škála rôznych nástrojov spolu s 32 vzorkami.

To všetko môžete ľubovoľne kombinovať. Potom je tu tiež metronóm aby váš rytmus neznel ako zmeškaný alebo jogging a aby ste mali na výber z viacerých možností prevádzka vzorkovníka.

5. Dubstep Drum Pads Guru

STIAHNUŤ aplikácie

Ďalej môžete vyskúšať aplikáciu dubstep Dubstep Drum Pads Guru. Táto aplikácia vás, fanúšikov dubstepu, môže určite potešiť.

Efekty, hudba a slučky dostupné v aplikácii nie sú určené výlučne pre profesionálov. Aj keď ste stále začiatočník, veľa sa toho dozviete aj v aplikácii Dubstep Drum Pads Guru.

6. Podložky bubna

STIAHNUŤ aplikácie

Ďalej existujú aplikácie Bubnové podložky Dubstep 24. Táto aplikácia môže určite zaujať tých z vás, ktorí nemajú špeciálnu schopnosť zaujímať piesne, pretože tieto funkcie sú k dispozícii výlučne na zábavu.

Po vytvorení skladby ju môžete okamžite uložiť na mobilný telefón vo formáte MP3.

Pri prvej inštalácii aplikácie Dubstep Drum Pads 24 sa zobrazí výzva na inštaláciu inej aplikácie špeciálne určenej na vytváranie skladieb z žáner iné.

Všetko, čo si môžete stiahnuť zadarmo, naozaj!

Tam je 6 najlepších a najpopulárnejších aplikácií Dubstep pre Android. Tvorba hudby v štýle Skrillex je prekvapivo ľahká, však?

Prečítajte si tiež články o Hudba alebo iné zaujímavé články z Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found