ako hacknúť slúchadlá, aby bol zvuk hlasnejší bez root

Vychutnávanie hudby v systéme Android je zábava. Zábavu je ale možné znížiť kvôli zlej kvalite slúchadiel. Týmto spôsobom sa dá vylepšiť kvalita zvuku slúchadiel bez root.

Hudba je univerzálny jazyk známy každému. Bez hudby je isté, že tento svet by sa cítil prázdny. S pokrokom v technológii si hudbu môžete vychutnať kedykoľvek prostredníctvom smartfónu.

Pri počúvaní hudby závisí od kvality reproduktorov to, čo prežívame pri počúvaní hudby. Bez ohľadu na to, aká dobrá je hudba, ak sú reproduktory na vašom smartfóne zlé, zníži sa tak potešenie z hudby, ktorú počúvate. Poďme si teda hacknúť slúchadlá, aby zneli hlasnejšie!

  • Aplikácia hlasných reproduktorov, nechajte svoj reproduktor HP vyraziť
  • Nechajte zvuk svojho mobilného reproduktora znieť bez veľkého kapitálu

Urobte zvuk v slúchadlách ešte viac spustený bez koreňového zvuku

Možno poznáte aplikáciu Viper4Android alebo to, čo je všeobecne známe pod menom VIPER. Táto aplikácia je špeciálne vyrobená vychytávky na zvuku v smartfóne, ktorý používate, bohužiaľ iba pre Android, ktorý už bolkoreň. Medzitým, ak to tak nebolokoreň, výsledok bude bez chuti.

Viper's Audio STIAHNUŤ Video a zvukové aplikácie

Robiť vychytávky zvuk zo smartfónu bez root, aplikáciu môžeš použiť Slúchadlový ekvalizér. Táto aplikácia bude stačiť vychytávky na zvuk produkovaný pomocou náhlavnej súpravy alebo slúchadiel. Stiahnite si ekvalizér slúchadiel skôr, ako Jaka pokračuje v jeho používaní.

ManyThingsDev Video a audio aplikácie STIAHNUŤ

Ako používať ekvalizér slúchadiel

Headphones Equalizer funguje takmer rovnako ako Adapt Sound na smartfónoch Samsung. Tu je návod, ako používať ekvalizér slúchadiel:

  • Ak je apk Headphone Equalizer už nainštalovaný na vašom Androide, stačí otvoriť aplikáciu. A po prvýkrát budete konfrontovaní s objaviť sa ktoré obsahujú návod krátky.
  • Ďalej kliknite na znamienko (+) vedľa písania Žiadne slúchadlá. Toto je cieľ pridať typ slúchadiel, ktoré používate. Bude to veľmi užitočné pre tých z vás, ktorí majú veľa slúchadiel alebo náhlavných súprav.
  • Postupujte podľa pokynov na obrazovke. Hovorí sa vám, aby ste nepárovali slúchadlá príliš blízko uší, pretože proces kalibrácie vyprodukuje zvuk vysokej frekvencie a príkaz na priblíženie slúchadiel k reproduktorom smartphonu. Potom stačí kliknúť ďalej.
  • V ďalšej fáze, po dokončení kalibrácie slúchadiel, bude prebiehať proces Zvuková adaptácia. To je užitočné pri prispôsobovaní nastavení slúchadiel prostrediu a typu používaných slúchadiel.
  • Počas procesu adaptácie zvuku je potrebné tiché a pokojné prostredie. Ak sa ukáže, že podmienky sú skutočne rušné, stále to zvládnete. Stačí kliknúť ďalej.
  • Potom to nechajte Slúchadlový ekvalizér urob ten proces Profilovanie. Počkajte na dokončenie procesu, potom vyberte Ďalšie.

Vo výsledku sa zobrazí predvoľba ekvalizéra, ktorá je vhodná pre vaše slúchadlá. Môžete ich dotiahnuť do konca, aby ste ich zmenili, alebo ich nechať len tak. Potom vyberte Ďalšiea nastavte meno.

Aby ste cítili výsledky, musíte najskôr zapnúť ekvalizér. Potom sa na paneli oznámení zobrazí, že je ekvalizér slúchadiel aktívny.

Cítite rozdiel v kvalite zvuku pri používaní ekvalizéra slúchadiel bez aktívneho ekvalizéra slúchadiel. Ak to urobíte správne, bude vydávať zvukový výstup z ľubovoľného typu slúchadiel, ktoré používate. Veľa štastia!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found