poznať techniky hackovania hrubou silou a ako im zabrániť

Veda o hackingu má niekoľko techník. Jedným z nich je Brute Force. Chcete sa dozvedieť viac o tom, ako vyzerá táto technika Brute Force? Stačí sa pozrieť na nasledujúci článok o JalanTikus!

Hacking je veda, ktorá je medzi ľuďmi IT veľmi obľúbená. Dôvodom sú tieto znalosti nazývané hackerstvo, vďaka ktorým sa zdá, že máme zvláštnu autoritu ako ostatní. Napríklad s hackerskými znalosťami môžeme mať špeciálny prístup k VIP službám.

Ak hovoríme o vede o hackingu, veda o hackingu má niekoľko techník. Jedným z nich je Brute Force. Chcete sa dozvedieť viac o tom, ako vyzerá táto technika Brute Force? Len zvážte nasledujúci článok ApkVenue.

  • Toto je 10 najnebezpečnejších hackerov na svete (Psst .. Existujú indonézski hackeri, viete)
  • Buď opatrný! Existuje nový spôsob, ako môžu hackeri získať údaje o bankových účtoch prostredníctvom aplikácie WhatsApp
  • 100% Anti-Hacker, tu sú tipy, ako vytvoriť najbezpečnejšie heslo na svete

Zoznámte sa s technikami hackingu Brute Force a ako im zabrániť

Pri uskutočňovaní takzvaného hackingu hackeri zvyčajne použijú niekoľko techník. Príklady sú ako Phishing a Hrubou silou. O čom je phishing a ako tomu zabrániť. Môžete si to pozrieť v článku spoločnosti ApkVenue nižšie.

ZOBRAZIŤ ČLÁNKY

Pretože Jaka už o phishingu hovoril, bude teraz ApkVenue diskutovať o hackerských technikách Brute Force.

Technika hackovania Brute Force je metóda na prelomenie hesiel vyskúšaním všetkých možných kombinácií v zozname slov. Táto metóda zaručene úspešne nájde heslo, ktoré chcete hacknúť. Proces lámania hesiel pomocou tejto metódy však bude trvať veľa času. (zdroj: Google)

Zdroj foto: Foto: ZDNet

Prečo sa volá Brute Force? Samotný názov Brute Force je kombináciou slov z angličtiny, ktoré, ak to myslíte, tak sú silou zhruba.

Ak sa pokúsite porozumieť pracovnej metóde tejto techniky, zistíte, že touto technikou je útočiť spredu len tak. Otvoríte internetovú stránku, zadáte svoje používateľské meno a potom vyskúšate heslá od AAA, AAB, AAC až po ZZZ.

Dalo by sa teda povedať, že názov Brute Force je popisom tejto techniky, ktorá je veľmi razantná pri vstupe prednými dverami.

Zdroj foto: Foto: Falošné plagáty

Táto metóda je v skutočnosti dosť efektívna. Vďaka softvéru vám umožní automatické zadávanie hesiel od AAA, AAB, AAC až po ZZZ. Počet zadaných hesiel počnúc písmenami AAA, AAB, AAC až po samotný ZZZ je však veľmi veľký, heslo musíte zadať stokrát.

Softvér samozrejme používa automaticky, musíte si však tiež počkať, kým softvér zadá všetky možné heslá od AAA, AAB, AAC po ZZZ. Samozrejme to bude trvať veľa času.

Trvalo by to ešte dlhšie, keby sa heslo skladalo z mnohých znakov, napríklad AAAAAAAAAA až ZZZZZZZZZZ. Nehovoriac o tom, že server, ktorý chcete hacknúť, vám pri každom zadaní hesla poskytne 5 minút času. Nie je to nemožné pre čas spracovania tejto techniky Brute Force môže trvať až 100 rokov.

Ale stále nie je nemožné, aby vás hacker hackol pomocou tejto techniky od Brute Force. Preto vám tu ApkVenue hovorí, ako tomu zabrániť.

ZOBRAZIŤ ČLÁNKY

Ako prežiť útoky hrubou silou

Aj keď táto hackerská technika od Brute Force trvá veľmi dlho, stále je to silná hackerská technika a je dosť známa. Aby ste sa nestali obeťou tohto útoku Brute Force, môžete to napraviť týmto spôsobom.

  • Nepoužívajte PIN, všade, kde je to možné, použite heslo.
ZOBRAZIŤ ČLÁNKY
  • Vytvorte heslo s najmenej 8 znakmi. Používajte kombináciu veľkých a malých písmen, čísel a interpunkcie. Nepoužívajte heslá súvisiace s vašim slávnym menom alebo menom, menom účtu alebo dátumom narodenia.

Príklad dobrého hesla: m @ n0fFsPR1n9 .., ##

  • Ak na takéto heslo často zabúdate, urobte ho pomocou a Karta s heslom.
ZOBRAZIŤ ČLÁNKY

Ak máte pocit, že vás už útok Brute Force zasiahol, tu sú Jakove tipy, ako ho prekonať.

  • Ak máte stále prístup k svojmu účtu, okamžite urobte zmenu hesla. Hacknutý bol nielen váš účet, ale aj všetky ostatné účty na internete.
  • Ak nemáte prístup k svojmu účtu, sledovať účet a sleduj jeho pohyby. Nie je nemožné, že získate sprievodcu.
  • Ak je účet bankový účet, okamžite nahlásiť príslušnej banke a polícii.
  • Okamžite to povedzte ostatným váš účet bol napadnutý a všetky akcie súvisiace s týmto účtom sú nad vašu zodpovednosť.

Toto je teda Jakov článok o hackerských technikách Brute Force a o tom, ako im zabrániť. Dúfajme, že je to užitočné! Ach áno, nezabudnite zanechať svoj názor v stĺpci komentáre, ďakujem.

Nezabudnite si tiež prečítať články týkajúce sa hackingu alebo iné zaujímavé články od Putra Andalasa.

Banner: Radware


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found