Ako zmeniť vzhľad Facebook, WhatsApp a Instagram v systéme Android bez kódovania

Nudí vás vzhľad aplikácií Facebook, WhatsApp a Instagram práve tak? Tu je príklad, ako zmeniť vzhľad Facebook, WhatsApp a Instagram bez kódovania.

Od svojho prvého zavedenia Facebook byť doposiaľ najpoužívanejšou sieťou sociálnych médií. Aj vďaka svojej nadradenosti Mark Zuckerberg, Generálny riaditeľ spoločnosti Facebook pri akvizícii spoločností Instagram a WhatsApp.

Pravdaže, na vašom smartfóne musia byť aplikácie Facebook, WhatsApp a Instagram, však? Aby ste sa pri používaní týchto aplikácií nenudili, JalanTikus je tu ako zmeniť vzhľad Facebook, WhatsApp a Instagram bez kódovania.

  • 2 spôsoby Surefire na stiahnutie videí z Facebooku v systéme Android
  • Ako sťahovať fotografie a videá v príbehoch Instagramu
  • 6 spôsobov, ako čítať správy WhatsApp bez viditeľnej modrej značky

No tak, zmeňte vzhľad svojej aplikácie!

Rovnako ako existencia spúšťača na smartfóne so systémom Android, ktorý dáva nový vzhľad, samozrejme tiež chcete mať vzhľad aplikácie s novým vzhľadom, však? Spravidla to musíte byť schopní kódovanie upraviť aplikáciu. Ale JalanTikus je jednoduchý spôsob, ako bez komplikácií zmeniť vzhľad aplikácií Facebook, WhatsApp a Instagram na Facebook Messenger.

Ako zmeniť zobrazenie aplikácie bez kódovania

Aby ste mohli zmeniť vzhľad aplikácie Facebook na WhatsApp bez kódovania, stačí si aplikáciu nainštalovať Paralelný priestor. Áno, pôvodne sa Parallel Space používal iba na duplikovanie aplikácií pre Android bez kódovania, ale teraz sa dá použiť aj na zmenu vzhľadu Facebooku, Facebook Messenger, WhatsApp na Instagram.

Stiahnite si APK Parallel Space

Aplikácie Nástroje pre vývojárov Parallel Space STIAHNUŤ
  • Po nainštalovaní Parallel Space automaticky predvolené Online nájdete aplikácie Facebook, Messenger a WhatsApp predvolené. Ďalej stačí pridať Instagram stlačením tlačidla Klonovať aplikácie na spodnej strane.
  • Stále v paralelnom vesmíre, potiahnutie prstom vľavo nájsť Tematický obchod. Tu nájdete veľký výber tém pre Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp a Instagram. Vyberte požadovaný motív a zobrazí sa výzva na jeho stiahnutie zo služby Google Play.
  • Po nainštalovaní požadovanej témy na ňu kliknite a počkajte, kým sa dokončí proces detekcie. Potom kliknite Aktivujte túto tému.
  • Potom stačí otvoriť aplikáciu Facebook, WhatsApp alebo Instagram z Parallel Space. Potom sa vzhľad zmení podľa témy, ktorú si vyberiete.

Ako ľahké to nie je spôsob, ako zmeniť vzhľad aplikácií Facebook, Instagram a WhatsApp? Bez kódovania môžete ľahko zmeniť ikonu a vzhľad Facebook, WhatsApp a Instagram. Vďaka aplikácii sa už nebudete nudiť. Veľa štastia!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found